Сирний вікенд за містом

Запрошуємо на сирний вікенд за містом.
Два дні майстер-класів по сироварінню під керівництвом Оксани Науменко. А ще чисте повітря та відпочинок на природі, адже всі заходи проходитимуть в заміській садибі.

відкрита дата

2000 грн.

У вартість включено проживання, трансфери, продукти для майстер-класу, харчування
 
19.00
 

Зареєструватися
 

Категорія:

Опис

Під час майстер-класів ми будемо варити такі сири:
– італійську Моцареллу;
– бринзу з різними травами;
– грецький Халумі (який після приготування пожаримо на великій сковорідці);
– Адигейський сир;
– звичайний домашній сир на швидкоруч за 20 хвилин, потім з нього наліпимо домашніх вареників на пару
– а ще зробимо вершкове маселко “бабусиним способом”
Бринзу, Адигейський сир та масло власного виробництва кожен учасник забере з собою.
Дати проведення: відкрита дата.

Програма:

1 день
Виїзд ввечері о 19.00 від метро Харківська
Поселення

2 день
Сніданок
Проведення майстер-класів
Приготування вареників
Відпочинок, посиденьки біля багаття
Вечеря

3 день
Сніданок
Продовження майстер-класів
Посиденьки біля багаття, вечеря.

4 день
Ранній підйом та виїзд
Повернення до Києва орієнтовно о 8.30

Група: 6 осіб